Реми Ситија и Евертона, 200. гол Рунија

Фудбалери Манчестер ситија и Евертона одиграли су нерешено 1:1 у последњој утакмици другог кола енглеске Премијер лиге.

Занимљив меч одиграли су Сити и Евертон. Гости су први повели, имали играча више, били на прагу победе, али онда су кола кренула низбрдо. Напади домаћина уродили су плодом у финишу сусрета, када су стигли до изједначења. Када је Шнајдерлинг зарадио црвени картон, снаге на терену су биле изједначене, ипак Сити није успео да стигне до преокрета.

Евертон је повео голом Вејна Рунија у 35. минуту на асистенција Доминика Калверта Левина који је одлично центрирао са десне стране. Ово је био 200. гол Рунија у Премијер лиги.

Сити је у од 44. минута имао игрча мање пошто је Кајл Вокер добио други жути картон, али је и поред тога имао иницијативу у другом делу меча.

Екипа Пепа Гвардиоле нападала је готово током целог другог полувремена и то се исплатило у 82. минуту, када је Рахим Стерлинг искористио лоше избацивање Мејсона Холгејта, ухватио волеј ударац на пеналу и савладао Џордана Пикфорда.

Евертон је такође меч завршио са десеторицом играча, пошто је и Морган Шнајдерлин у 88. минуту добио други жути картон.

Сити и Евертон после две утакмице имају по четири бода и налазе се на деоби четвртог места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи