Коста о смеху тренера: Конте је имао тренутак лудила

Фудбалер Челсија Дијего Коста рекао је да је тренер те екипе Антонио Конте "имао тренутак лудила", када га је у јуну путем смс поруке обавестио да на њега више не рачуна.

Коста је љут на Контеа јер му није у лице рекао да на њега не рачуна, а љут је и на управу Челсија јер не жели да га пусти да оде у Атлетико Мадрид.

Он је прошле недеље рекао да га клуб третира као "криминалца", што је на конференцији за новинаре исмејао тренер Конте. Шпански репрезентативац није био у Челсијевом тренинг центру у Кобаму откако је екипа освојила шампионску титулу у мају, а медији су објавили његову фотографију како у Челсијевој опреми самостално тренира.

"Контеова порука? То је био тренутак лудила. То може да се деси, али тиме је показао непоштовање. Са тренерима и члановима управе сам увек тражио да разговарам лицем у лице. Никада им нисам слао смс поруке, а то само показује каква је он особа. Ако ме у целој ситуацији нешто растужује, то су навијачи, пошто су ме увек подржавали, чак и током деликатних тренутака", рекао је Коста, пренели су британски медији.

Он је навео да је боравак у Челсију било невероватно искуство и поновио да жели да се врати у Атлетико Мадрид, из којег је 2014. године дошао на Стамфорд Бриџ за 32 милиона фунти.

Коста је недавно рекао да Челси тражи "немогуће" од Атлетика.

"Свима сам јасно рекао где желим да играм. Шпанија је моја земља. Заљубио сам се у Мадрид. Морамо да сачекамо прави тренутак", рекао је Коста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво