Интер и Милан убедљиви, гол Љајића

Фудбалери Интера победили су на свом терену екипу Фиорентине са 3:0 у првом колу италијанске Серије А, а истим резултатом славио је и Милан на гостовању Кротонеу.

Екипа Интера је практично после 15 минута игре решила питање победника, пошто је головима Маура Икардија у шестом из једанаестерца и 15. минуту повела са 2:0. Тријумф домаће екипе потврдио је Иван Перишић поготком у 79. минуту.

Милан је сва три гола у победи над Кротонеом постигао у првом полувремену. Франк Кеси је започео серију у шестом минуту поготком из пенала, у 18. је гол постигао и Патрик Катрон, а коначних 3:0 поставио је Сусо шест минута касније.

Фудбалери Болоње и Торина одиграли су нерешено 1:1.

Федерико ди Франческо је довео Болоњу у вођство у 27. минуту, а изјендачење Торину је донео сјајним голом српски фудбалер Адем Љајић у 34. минуту.

Сампдорија је на свом терену победила новајлију у Серији А, екипу Беневента, са 2:1. За разлику од Беневента, екипа СПАЛ из Фераре је добро почела наступ у најјачој италијанској лиги пошто је одиграла 0:0 са Лациом у Риму.

Голова није било ни на утакмици Сасуола и Ђенове, док је Кјево славио против Удинезеа у гостима са 2:1.

Рома је голом Александра Коларова победила Аталанту у гостима

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи