Вест Бром не да Еванса Ситију

Фудбалски клуб Вест Бромвич одбио је понуду Манчестер ситија за капитена Џонија Еванса, а тренер тог клуба Тони Пјулис рекао је да клуб није под притиском да продаје играче.

Скај је недавно пренео да је Вест Бромвич одбио понуду од 18 милиона фунти, а то је данас потврдио и Пјулис.

"Они су послали понуду коју смо одбили. Сваки играч је на продају за праву цену. Потпуно је лудо рећи да клуб као Вест Бром неће да прода играча, ако му понуде много новца. Прво, не желимо да га продамо, а друго - не морамо да га продамо. Нисмо у очајној ситуацији да желимо новац. То би требало да буде веома, веома добра понуда, а онда бисмо морали да разговарамо са Џоном", рекао је Пулис и додао да је клуб и даље отворен за понуде за Еванса.

За репрезентативца Северне Ирске је већ неколико недеља заинтересован тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола, пошто ће његов први избор Вирџил ван Дајк највероватније остати у Саутемптону.

Пјулис је рекао да је Еванс срећан што остаје у клубу, али је навео да би дефанзивац могао да пропусти суботњу утакмицу Премијер лиге против Барнлија због проблема са тетивом.

"Џони је добро, схвата ситуацију. Док се обе стране не договоре, ништа се неће десити. Он је срећан овде, управо је постао капитен клуба и жели да настави да игра фудбал. Надали смо се да ће бити спреман овог викенда, али очигледно је да још има проблема", навео је тренер енглеског клуба.

Пјулис је рекао и да нагађања о трансферима одвлаче пажњу екипи од наредне утакмице и позвао је Премијер лигу да донесе одлуку о завршетку прелазног рока пре почетка сезоне.

"Јасно је да прелазни рок треба да се заврши пре почетка сезоне. Током протеклих година то је болест која је порасла, клубови имају дуготрајне преговоре до последњег тренутка, што чини људе немирним. Сваки клуб", рекао је Пулис и додао да је добра ствар што ове године има неколико клубова из самог врха који се труде да задрже своје најбоље играче.

"Сада схватају кроз шта пролазе клубови из средине и са дна табеле", навео је Пјулис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво