Уефа истражује инциденте у Ливерпулу

Европска фудбалска унија ће истражити инциденте на утакмици Лиге Европе између Евертона и сплитског Хајдука у Ливерпулу.

Евертон је синоћ на свом терену победио Хајдук са 2:0, у првој утакмици плеј-офа за Лигу Европа, а инциденти су почели у 33. минуту када су гостујући навијачи покушали да уђу у терен, уз убацивање тврдих предмета на траву.

Полиција и редари су успели да их спрече да улете у терен, а словачки судија Иван Крузлијак је за време нереда повукао екипе у свлачионицу, а утакмица је прекинута на неколико минута.

Фудбалери сплитског тима су отишли код навијача и смирили их, а после пет минута утакмица је настављена.

Ливерпулска полиција саопштила је да је једна особа била притворена због уласка на терен, а тренер Евертона Роналд Куман је био разочаран због нереда навијача.

"Волим када је утакмица поштена, да можемо да играмо фудбал, а морали смо да прекинемо меч. Не знам шта се догодило, то је било у углу трибине", навео је Куман.

Реванш утакмица игра се наредног четвртка у Сплиту, а победник двомеча пласираће се у групну фазу Лиге Европа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво