Матић: Позив Јунајтеда се не одбија

Српски репрезентативац Немања Матић тврди да није много размишљао када је стигла понуда Манчестер јунајтеда и да су за долазак на Олд Трафорд пресудила два разлога - Жозе Морињо и величина клуба.

Матић каже да није превише размишљао када је стигао позив са "Олд Трафорда".

"Морињо је изузетно важан за моју каријеру. Он ме је довео у Челси из Бенфике, а сада је одлучио и да ме доведе овде. Због њега сам ту, али и због величине Манчестер јунајтеда. Када тако велики клуб зове не размишљате пуно, одлучио сам брзо", рекао је Матић за Скај спортс.

Матић је овог лета у, помало изненађујућем трансферу, напустио Челси и појачао Манчестер јунајтед . Многи стручњаци на Острву се питају како је Челси допустио да остане без тако важног играча, а притом појача директног конкурента. 

Матић, који је доласком у Јунајтед постао најскупљи српски фудбалер у историји, сматра да су и његови претходни клубови Бенфика и Челси велики клубови, али да је Манчестер, ипак, нешто посебно.

"Манчестер је Манчестер, од првог дана овде сам осетио снагу и величину клуба, а посебна прича су навијачи који дају фантастичну подршку", рекао је Матић, од кога се очекује да заједно са Пол Погбом буде одлучујући фактор на путу Јунајтеда до титуле у Премијер лиги, прве после одласка Сер Алекса Фергусона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво