Пешић: Стрпљиво до Лиге Европе

Нападач Црвене звезде Александар Пешић, након пораза од Краснодара (3:2), каже да је екипа остварила добар резултат у Русији који даје велику наду да у Београду може да се надокнади разлика и избори пласман у Лигу Европе после десет година.

Пешић је био стрелац последњег гола на мечу у 71. минуту, одмах по уласку на терен са клупе и тако донео Звезди реалну шансу да елиминише Краснодар.

"Мој први контакт и гол, не знам колико је секунди прошло. Леп је осећај уписати се у стрелце, али остаје жал за победом. Добар резултат за реванш против озбиљне екипе и даћемо све од себе да надокнадимо заостатак", рекао је Пешић.

Он је признао да је Црвена звезда бојажљиво ушла у меч против скупоценог руског тима.

"Ушао је неки страх у нас у почетку, могли смо боље да одиграмо. Дали смо максимум. Очекујем борбу, надам се пролазу. Једва чекам да заиграм пред пуном 'Мараканом'".

Пешић је изнео низ похвала на рачун фудбалера Краснодара, али мисли да ће им бити знатно теже у Београду.

"Није да нису баук, добра су екипа. Негују модеран фудбал, пас игру, снажни су, зна се ко шта ради на терену. Познато је и како ми играмо на 'Маракани'... Њима ће бити теже, па ћемо видети. Очекујемо да прођемо даље, биће много тешко. Сви нама би значило да клуб после десет година уђе у Лигу Европе", оценио је Пешић.

Бивши нападач Тулуза и Аталанте рецепт за тријумф у реваншу види у стрпљењу.

"Бићемо ми домаћини, морамо сада више да нападамо, али не главом без обзира, иако ћемо да се трудимо да што пре постигнемо гол. Морамо да будемо паметни и стрпљиви", закључио је Пешић.

Реванш меч између Црвене звезде и Краснодара игра се следећег четвртка.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи