Ристић: Био је гол, али Боже мој...

Фудбалер Краснодара Михаило Ристић изјавио је да није имао посебан мотив у победи над бившим клубом Црвеном звездом (3:2) и поручио да ништа није решено после првог дуела у Русији око пласмана у групну фазу Лиге Европе.

"Одлично познајем Звезду, знали смо како играју. Било је тешко, посебно временски услови, али направили смо добру увертиру за Београд. Биће тешко на "Маракани", као и увек, то ја добро знам", рекао је Ристић београдским новинарима после утакмице.

Ристић је додао да је "играо најбоље што зна и како је морао".

"Добро сам одиграо, али мислим да није ово најбоља партија у мојој каријери. Нисам био посебно мотивисан, утакмица ми је као и свака друга. Само ми је жао што смо играли против Звезде, не можемо да прођемо и ми и они".

Ристић, по многим оценама најбољи појединац вечерашњег меча, прокоментарисао је ситуацију када му је поништен регуларан гол.

"Пао сам на земљу када сам шутирао, нисам знао да ли је ушла лопта у гол у том тренутку. Касније сам гледао снимак у сваличионици, очигледно да је био гол, али Боже мој", казао је Ристић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво