Суарез четири недеље ван терена због повреде колена

Фудбалер Барселоне Луис Суарез одсуствоваће четири недеље са терена због повреде десног колена, саопштио је Фудбалски савез Уругваја.

Суарез се повредио у 85. минуту друге утакмице Суперкупа Шпаније, у којој је његова екипа изгубила од Реал Мадрида (0:2). Реал је укупним резултатом 5:1 освојио Суперкуп.

Уругвајски фудбалер ће одсуствовати четири недеље са терена и пропустиће утакмице у шпанском првенству против Бетиса, Алавеса, Еспањола и Хетафеа. Суарез неће играти ни утакмицу првог кола Лиге шампиона, 12. или 13. септембра.

Такође, он ће због повреде пропустити и две утакмице у квалификацијама за Светско првенство у Русији, које ће Уругвај 31. августа у Монтевидеу играти против Аргентине и 5. септембра против Парагваја у Асунсиону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи