Виктор Валдез завршио каријеру

Некадашњи голман Барселоне и шпански репрезентативац Виктор Валдес саопштио је да завршава играчку каријеру.

Овај 35-годишњи чувар мреже који је последњих неколико година имао доста проблема са повредама одлучио је да се посвети телевизијском послу и прави ексклузивне интервјуеа са бившим асовима.

Он је пуних 12 година чувао мрежу Каталонаца и остварио фантастичне резултате - три пута је освајао Лигу шампиона, шест пута био је првак Шпаније и освајач Суперкупа, док је по два пута освајао Куп краља, Суперкуп Европе и Светско клупско првенство.

После Барселоне био је члан Манчестер Јунајтеда, кратко време Стандарда из Лијежа, а претходне сезоне бранио је за Мидлзбро.

Мрежу репрезентације Шпаније, у конкуренцији Икера Касиљаса и Пепеа Рејне, чувао је 20 пута и освојио Светско првенство 2010. и Европско 2012. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво