Николић: Емоције су присутне, то не може нико да одузме

Тренер Видеотона Марко Николић рекао је да су емоције према Партизану присутне, али да предстојећем двомечу мора се приступи максимално професионално.

"Емоције су присутне, лагао бих када бих рекао другачије. Партизан је свима нама кућа, институција, дом за сваког од нас тамо. То не може нико да нам одузме. То је наш интимни осећај и то не може да се мери, као свака љубав. Морамо професионални да будемо, ти људи тамо нас плаћају, максимално су коректни и морамо да дамо максимум", рекао је Николић.

Фудбалери Видеотона гостоваће у четвртак Партизану у првој утакмици плеј-офа квалификација за Лигу Европа.

"Дошли смо до плеј-оф фазе Лиге Европа. Жреб је желео тако да идемо на Партизан, а то је противник ког нисмо желели. Овај тим Видеотона полако постаје ратничка и победничка екипа и ја сам срећан због тога. Избацивањем Бордоа смо направили сензацију. Сада живимо мали сан, а то је да смо надомак групне фазе Лиге Европа" рекао је Николић.

Он је казао да шанса за његов тим може да буде то што Партизан има императив уласка у Лигу Европа.

„С обзиром на то да сам доста времена провео овде, знам да је за Партизан улазак у Лигу Европа једна врста морања. То може бити шанса за наш тим у предстојећој утакмици. Знам да се у Београду ништа не решава. Имамо других 90 минута у Мађарској. Треба бити максимално концентрисан, као у свакој европској утакмици, игра се без права на грешку, како би се дошло до доброг резултата" рекао је он.

Утакмица ће се играти од 21.00 на стадиону у Хумској без присуства публике.

"Незадовољан сам што ће се играти пред празним стадионом. Било би много лепше да је пун, јер неће бити фудбалска атмосфера. Ко се боље прилагоди томе боље ће проћи" рекао је Николић.

Бивши тренер Партизана казао је да његова екипа мора да игра такмичарски фудбал и да покуша да заустави офанзивни фудбал црно-белих.

Николић је прошле сезоне тренирао Партизан с којим је освојио Супер лигу и Куп Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво