Роналдо: Ово се зове прогон!

Кристијано Роналдо званично је кажњен са пет мечева суспензије због црвеног картона у првом мечу шпанског Суперкупа - један меч је последица искључења, четири додатна меча казне су продукт његовог понашања према судији Де Бургосу. Португалац је одмах, и то веома бурно, реаговао на друштвеним мрежама.

Роналдо ни најмање није задовољан тиме што је кажњен због тога што је ставио руку на арбитра, што се, наравно, сматра веома непожељним, најблаже речено.

Звезда Реал Мадрида је казну назвао „претераном и урнебесном", сматрајући да је прогоњен.

Шпанска фудбалска федерација потврдила је казну која значи да Роналдо неће играти у реваншу Суперкупа, а неће га бити на терену ни против Депортиво Ла Коруње, Валенсије, Левантеа и Реал Сосиједада.

„Немогуће је не бити потрешен овом ситуацијом, пет утакмица! Ово се зове прогон. Хвала мојим саиграчима на подршци и навијачима", написао је Роналдо.

Португалац је имао кратак, али драматичан и, напослетку, веома утицајан учинак на Ноу Кампу у „ел класику". Ушао је са клупе, постигао прелеп и, још важније, преломни погодак, након чега је добио жути картон због скидања дреса.

Само два минута касније је пао у казненом простору и за то добио други жути картон, након чега се разбеснео и реаговао на описани начин. Гурање Рикарда де Бургоса одвојиће га са терена на старту сезоне и видећемо на који начин ће то утицати (ако уопште) на игру шпанског и европског првака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво