Шалимов: Не брине нас Звездина серија

Тренер фудбалера Краснодара Игор Шалимов рекао је да његову екипу не брине победничка серија Црвене звезде и додао да се свака серија на крају заврши.

Фудбалери Краснодара дочекаће у четвртак Црвену звезду у првој утакмици плеј-офа квалификација за Лигу Европе. Утакмица се игра од 19.00.

"Осам утакмица Звезде без пораза? Не брине нас то, и Амкар је био у серији без постигнутог гола, па је постигао гол против нас. Све серије се на крају заврше. Ми се мирно припремамо за меч, момци су се опоравили. Имали смо три дана, што је сасвим довољно, три дана су нама као недељни циклус. То је било довољно", рекао је Шалимов на конференцији за новинаре.

Шалимов је навео да се његова екипа за предстојећи меч припремала као и за сваки други.

"Ми се подједнако спремамо за све утакмице. У мечевима Лиге Европе, наравно, детаљније проучавамо противника. Важно нам је у којој формацији играју, како су им распоређени играчи. Још не можемо посебно да издвојимо некога ко је опасан. Припремамо се мирно, као и обично", рекао је тренер Краснодара.

Шалимов је најавио промене у екипи и наговестио да би могао да заигра и Фјодор Смолов који је пропустио почетак сезоне због повреде.

Реванш се игра 24. августа у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво