Ливерпул бољи од Хофенхајма, победе Апоела и ЦСКА

Бараж мечеви за Лигу шампиона. Дерби између Хофенхајма и Ливерпула припао је Енглезима 2:1. У првом мечу дана Карабаг је на свом терену савладао Копенхаген са 1:0. Победе забележили Апоел и ЦСКА, без голова на мечу Спортинга и ФЦСБ-а. Реванш мечеви су на програму следеће недеље. РТС у среду преноси меч између Наполија и Нице.

Фудбалери Ливерпула победили су на гостујућем терену немачки Хофенхајм са 2:1. Ливерпул је повео у 35. минуту лепим голом Трента Александра-Арнолда из слободног ударца, а вођство је удвостручио Хавард Нордвејт аутоголом у 74. минуту, пошто га је лопта закачила и ушла у гол после шута Џејмса Милнера.

Важан гол за Хофенхајм пред реванш у Енглеској постигао је Марк Ут у 87. минуту.

Хофенхајм је у 12. минуту могао да постигне гол, али је голман "црвених" Симон Мињоле одбранио пенал који је лоше извео Андреј Крамарић. Исти играч је могао да изједначи у самој завршници утакмице, али је главом послао лопту за мало преко пречке.

ЦСКА из Москве победио је на гостовању у швајцарској Јанг Бојс са 1:0, аутоголом Нухуа Касима у првом минуту надокнаде времена.

Фудбалери Апоела победили су на свом терену Славију из Прага са 2:0 головима на почетку утакмице. Кипрани су повели у другом минуту голом Игора де Камарга, а два гола пред реванш у Чешкој Апоелу је донео Ефстатиос Алонефтис у 10. минуту.

Фудбалери Спортинга одиграли су у Лисабону 0:0 против румунске Стеауе.

Фудбалери азербејџанског Карабага победили су на свом терену у Бакуу Копенхаген са 1:0, у првој утакмици плеј-офа за Лигу шампиона.

Једини гол на стадиону Тофик Бахрамов постигао је Махир Мадатов у 26. минуту, када се лопта одбила до њега након што је Дино Ндлову погодио стативу.

Српски фудбалер Урош Матић одиграо је целу утакмицу за Копенхаген, док је Андрија Павловић замењен у 74. минуту.

Реванш утакмицe играће се 23. августа.

У среду се игра још пет мечева, а меч између Наполија и Нице можете пратити у директном преносу на РТС-у.

Парови баража за Лигу шампиона:

Уторак:

Карабаг – Копенхаген 1:0 (1:0)
Апоел – Славија 2:0 (2:0)
Хофенхајм – Ливерпул 1:2 (0:1)
Спортинг – ФЦСБ 0:0
Јанг бојс – ЦСКА 0:1 (0:0)

Среда:

Башакшехир – Севиља (сви од 20.45)
Селтик – Астана
Хапоел Бер Шива – Марибор
Олимпијакос – Ријека
Наполи – Ница (РТС 2) 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво