Шкендија нашла начин да се представи Милану

Фудбалски клуб Шкендија из Тетова поставио је на Јутјуб спот у којем се на шаљив начин представља италијанском Милану, супарнику у плеј офу Лиге Европе.

У једноипоминутном споту "Dear AC Milan, we are KF Shkendija! Ci vediamo amici", праве се шаљива поређења два фудбалска клуба, два града и оног што Тетово повезује са Италијом.

"Ви имате стадион капцитета 80.000 гледалаца, али наш град има 100.000 грађана. Ваш играчи коштају више од 330 милиона евра, али наши 400 милиона денара. Ви сада шаљете скауте да нас прате, али ми имамо скауте који вас стално следе", неке су од порука македонског вицешампиона једном од највећих европских клубова.

Након извлачења парова плеј офа тренер Милана Виченцо Монтела је рекао да не зна ништа о Шкендији, али да ће сазнати.

Како је раније објавио портал Gol.mk, пре 23 године, 1994. године, Шкендија је носила дресове које је добила управо од Милана. Тада се тетовски клуб такмичио у једном од нижих рангова македонског фудбала, а део тима је био и садашњи тренер Ћатип Османи.

Шкендија ће прву утакмици плеј офа Лиге Европе против Милана играти 17. августа на "Сан Сиру" у Милану, а реванш је 24. августа у Скопљу на стадиону "Филип Други".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи