Фудбалерке Спартака савладале Мадрид

Фудбалерке ЖФК Спартака, актуелне шампионке Србије, савладале су са 1:0 тим Мадрида, члана шпанске Примере, у првом колу турнира у Шпанији. Ова победа ће значајно подићи самопоуздање наших фудбалерки пред учешће у предстојећој Лиги шампиона.

Популарно зване „Голубице" оствариле су велику европску, може се рећи и историјску, победу над тимом Мадрида који је учесник Примере и почеле победом учешће на турнирау у Шпанији.

Фудбалерке Спартака су ушле силно мотивисане у утакмицу. Мадрид је првих 10 минута утакмице био конкретнији, покусавао је да угрози гол Милице Костић, али безуспесно.

Од средине првог полувремена Спартак преузима иницијативу и сталним нападима покушава да угрози гол голманке Гонзалес. У 31 минуту сјајну акцију Радојичићеве голом крунисе Нина Дорине, а тим резултатом се отисло на одмор.

Спартак је до краја утакмице покушаво да повиси резултат, али је реализација изостала. Мадрид није искористио једну одличну прилику, где је Костићева била на висини задатка.

Задржавши предност до краја утакмице за победу, „Голубице" су показале свој европски квалитет, чврстом игром и дисциплином су дошле до велике европске победе, која ће им много значити у делу припреме за Лигу шампиона и подизања нивоа самопоуздања.

Следећу утакмицу шампионке Србије играју у среду са тимом УД Тацуенсе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи