О'Нил позвао 39 играча за дуеле са Србијом и Грузијом

Селектор фудбалске репрезентације Ирске Мартин О'Нил објавио је списак играча за утакмицу против Србије у квалификацијама за Светско првенство.

О'Нил је одлучио да позове чак 39 фудбалера за дуел са Србијом, али и претходно Грузијом у Групи Д квалификација за Мундијал у Русији.

Голмани: Дарен Рендолф (Мидлсбро), Кирен Вествуд (Шефилд), Роб Елиот (Њукасл) и Колин Дојл (Бредфорд).

Одбрана: Сајрус Кристи (Мидлсбро), Ричард Киох и Алекс Пирс (Дерби), Пол Мекшејн (Рединг), Шејн Дафи (Брајтон), Киран Кларк (Њукасл), Џон О'Шеа (Сандерленд), Џон Иган (Брентфорд), Грег Канингем (Престон), Кевин Лонг и Стивен Ворд (Барнли) и Мет Доерти (Вулверхемптон).

Средина терена: Ејден Мекгиди (Сандерленд), Џејмс Меклин (ВБА), Глен Велан и Конор Хурихејн (Астон Вила), Џеф Хендрик и Роби Брејди (Барнли), Џејмс Мекарти (Евертон), Стивен Квин и Лајам Кели (Рединг), Дејвид Мејлер (Хал), Хери Артер (Борнмут), Јунан О'Кејн (Лидс), Вес Хулахан (Норич), Џонатан Хејс (Селтик), Калум О'Дауда (Бристол) и Алан Браун и Дерил Хорган (Престон).

Напад: Џонатан Волтерс (Барнли), Шејн Лонг (Саутемптон), Дерил Марфи (Нотингем), Дејвид Мекголдрик (Ипсвич), Кевин Дојл (Колорадо) и Шон Мегвајер (Престон).

Фудбалери Ирске ће се окупити у понедељак, 28. августа.

Репрезентација Ирске ће 31. августа отпутовати у Тбилиси, где ће се 2. септембра састати са Грузијом, а у Даблин ће се вратити дан после утакмице.

Утакмица између Ирске и Србије играће се 5. септембра у Даблину.

Србија води на табели Групе Д са 12 бодова, колико има и Ирска, а следе Велс и Аустрија са по осам, Грузија са три и Молдавија са два бода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво