Дијего Коста: Желим што пре да се вратим у Атлетико

Шпански фудбалер Дијего Коста рекао је да жели што пре да оде из Челсија и врати се у Атлетико Мадрид. Дијего Коста је у 2014. године прешао у Челси и за клуб из Лондона је дао 59 голова на 120 утакмица.

"Желим да цела ситуација буде решена до краја месеца. Идеја је да се вратим у Мадрид, тамо тренирам, дођем у што бољу форму и будем спреман за Светско првенство следеће године", рекао је Коста британским медијима.

Коста је информисан да није у плановима тренера Челсија Антонија Контеа, али још није променио клуб.

По његовим речима, Челси жели да он тренира са резервном екипом, док му прилаз свлачионици првог тима није дозвољен.

"Нисам криминалац. Не мислим да је фер да ми се ово ради после свега што сам учинио за клуб. Ако желе да ме казне, нека ме казне. Примићу ударац сваке недеље, али не марим за новац", казао је Коста.

Он је навео да није желео да иде и да је био срећан у енглеском клубу.

"Када те тренер не жели, онда мораш да одеш. Био сам на путу да продужим уговор, а када је све то успорило, посумњао сам да је тренер иза тога. Поштујем га као великог стручњака, урадио је добар посао. Али, не и као особа. Он није тренер који је близак са играчима. Нема харизму", рекао је 28-годишњи нападач.

Дијего Коста је у 2014. године прешао у Челси и за клуб из Лондона је дао 59 голова на 120 утакмица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се