Боаћи: Драго ми је што сам отворио сезону голова и у Супер лиги

Фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи рекао је да му је драго што је у мечу против Радника постигао своје прве поготке у Супер лиги Србије и додао да се нада да ће својим головима помоћи црвено-белима да освоје титулу.

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су са 5:0 победили Радник у четвртом колу Супер лиге, а два гола на тој утакмици постигао је Боаћи.

"Захваљујем се Богу на победи која је дошла у врло важном тренутку за нас. Изузетно нам је битно да одржавамо континуитет добрих игара, посебно сада када имамо много важних утакмица испред себе. Када је синоћ судија одсвирао крај у Сурдулици, своје мисли сам окренуо ка наредном противнику, сада нас занима само Бачка. Размишљамо о томе како да победимо што убедљивије и да и даље наше мрежа остане запечаћена у домаћем шампионату", рекао је Боаћи за клупски сајт.

Звезда је после четири одиграна кола прва на табели Супер лиге са 12 бодова, а у наредном колу дочекује Бачку. Та утакмица је на програму у недељу од 21.00.

Након седам голова у европским квалификацијама, на мечу против Радника у Сурдулици нападач Звезде је постигао прве голове у домаћем шампионату.

"Драго ми је што сам отворио сезону голова и у Супер лиги, и то са два поготка. Надам се да је ово само почетак дуге и успешне сезоне у којој ћу својим головима помоћи екипи да на крају славимо освајање шампионске титуле", рекао је Боаћи.

Први погодак постигао је у 18. минуту из пенала, а други у 77.

"Већ сам показао од старта сезоне да се одлично сналазим у ударцима са беле тачке, не фали ми сигурности. Када узмем лопту у руке, знам где желим да заврши и то се увек и оствари. Други гол на јучерашњој утакмици био је атрактиван, што ми је изузетно драго, јер волим да забавим публику", рекао је Боаћи.

Он је истакао да се ни у једној екипи није добро уклопио као у Звезди.

"Увек је лепо бити у тиму где сви радите заједно и где сви имате исту визију. Осећам се одлично поред својих саиграча на терену, ни у једној екипи се нисам тако добро уклопио", рекао је.

Звезда је и на гостовању у Сурдулици имала велику подршку навијача.

"Велику улогу у нашој јучерашњој победи, као и у свакој претходној, имали су наши навијачи. Они су фантастични, без њих ми не бисмо били овако велики и успешан клуб. Саиграчи су ми рекли да су навијачи на трибини истакли паролу подршке за Бранка Јовичића. То је прелеп гест и још једном су ме оставили без текста. Хвала им на томе", рекао је Боаћи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво