Маркес на "црној листи" у САД због веза са нарко дилерима

Легендарни мексички фудбалер Рафаел Маркес налази се међу 22 људи које је министарство финансија САД санкционисало због наводних веза са трговином дрогом.

Маркес је дугогодишњи капитен репрезентације Мексика и некадашњи фудбалер Барселоне, који се прошле године вратио у своју земљу где игра за Атлас.

Поред Маркеса, на списку је између осталих и познати мексички музичар Хулио Сесар Алварес, а те 22 особе су означене као људи који су у дугогодишњим односима са Раулом Флоресом Ернандесом.

Саопштено је да су санкције резултат вишегодишње истраге о Флоресу Ернандесу, дилеру дроге, који по наводима те америчке институције ради самостално, али је повезан са два картела у Мексику.

Санкционисана су и 43 објекта у Мексику, међу којима један за сада неименовани фудбалски клуб и казино.

Санкције замрзавају све америчке имовине тих људи и забрањују држављанима САД да послују са њима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи