Звездина "петарда" у Сурдулици

Фудбалери Црвене звезде победили су екипу Радника у Сурдулици са 5:0 у оквиру четвртог кола Суперлиге Србије.

Стрелци за црвено-беле су били два пута Боаћи, једном Доналд и Срнић док је један погодак био аутогол Пејчића.

Црвена звезда је искористила кикс вечитог ривала Партизана и након четири кола је првопласирана на табели са 12 бодова колико има и Војводина са слабијом гол разликом.

Јавор и Спартак из Суботице играли су у Ивањици нерешено 1:1, после чега домаћин заузима 12. место са четири бода, док су гости пети са седам.

Ток меча:

21.35ГОООЛ! Други гол Боаћија, који је лоб ударцем савладао Чанчаревића за великих 5:0.

21.13 – ГОООЛ! Три гола Звезде за четири минута, која сада води са 4:0. Стрелац је Славољуб Срнић након одличне асистенције Мичела Доналда.

21.12 – ГОООЛ! Звезда води са 3:0, аутогол Радника...неспоразум у одбрани и враћена лопта главом Пејчића која је пребацила Чанчаревића и ушла у гол.

21.11 – ГОООЛ! Доналд дуплира предност Црвене звезде која сада води са 2:0. Дупли пас Доналда и Пешића, након којег Холанђанин погађа гол противника. 

21.05 – Почело је друго полувреме.

20.48 – Завршено је прво полувреме у Сурдулици. Радник - Звезда 0:1.

20.37 – Велика шанса за Звезду у 35. минуту. Стојковић дугом лоптом проналази Боаћија, он упућује повратну лопту за Пешића који шутира јако лоше, лопта је дошла до Радоњића који је потом шутирао преко гола.

20.22 – Радник погађа пречку. Веома снажан и прецизан ударац Кјеремека са дистанце у 22. минуту, голман Звезде је само погледом пратио лопту која је на крају погодила пречку.

20.19 – ГОООЛ! Ричмонд Боаћи је сигуран са беле тачке. Звезда води са 1:0 од 18. минута.

20.18 – Пенал за Звезду у 17. минуту. Након дуге лопте Стојковића, Пешић пада у шеснаестерцу, а судија је окарактерисао да га је оборио голман Чанчаревић.

20.15 – Поново Радник прети из корнера, овога пута је одбитак дошао до Златановића који је "маказицама" шутирао поред гола Борјана.

20.09 – Одговара Звезда првим озбиљнијим поседом, пробио је Срнић по левој страни и центрирао, али је голман Радника дошао до лопте пре Боаћија.

20.08 – Прва прилика за Радник у седмом минуту, након корнера шутирао је Пејчић главом, али само изнад гола.

20.02 – Почео је меч у Сурдулици.

19.20 – Познати су и састави екипа:

Звезда: Борјан, Стојковић, Савић, Бабић, Анђелковић, Срнић, Ле Талек, Доналд, Радоњић, Боаћи, Пешић.

Радник: Чанчаревић, Танасин, Гојковић, Ивановић, Павловић, Пејчић, Мићић, Кјеремек, Радовић, Миросављевић, Златановић.

Тренер Звезде Милојевић се одлучио да на овом мечу пружи шансу расположеним нападачима Боаћију и Пешићу, па ће црвено-бели против Радника након дуго, дуго времена играти у формацији 4-4-2.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво