Роуз поручио управи: Доведите појачања, али не преко Гугла

Фудбалер Тотенхема Дени Роуз позвао је управу клуба да доведе респектабилна појачања, а не играче преко интернета и Гугл претраживача. Енглески медији преносе да Роуз има жељу да напусти Тотенхем јер жели да се бори за трофеје и сматра да то није могуће у клубу са Вајт Харт Лејна.

"Не кажем да морамо да доведемо 10 фудбалера, већ двојицу или тројицу, али не оних које мораш да "гуглаш" и сазнаш ко су. Мислим на права појачања. Чуо сам саиграче како кажу не треба нам више играча, али не слажем се са тим", рекао је Роуз за британски Сан.

Он је као прави пример навео трансфер Рафаела ван дер Варта из Реал Мадрида 2010. године.

"У том тренутку помислио сам "Ау, како смо њега довели?". Новајлије таквог реномеа су нам потребне. Остало је још три недеље до краја прелазног рока, погледајте само шта је све урадио Манчестер Сити или Јунајтед", рекао је Роуз и изразио жељу да дође везиста Евертона Рос Баркли.

Лондонски клуб овог лета продао је Кајла Вокера (Манчестер Сити, 51 милион евра), Набила Бенталеба (Шалке, 19), Клинтона Нжија (Марсељ, 7) и Федерика Фација (Рома, 3,75), а до сада нико није дошао.

"Нисам желео да видим одлазак Вокера. Причао сам менаџеру Покетину да покуша да га задржи, али није успео. Верујем да ће га Трипије на прави начин одменити", закључио је Роуз.

Речи одличног левог бека долазе у тренутку када се за његове услуге озбиљно интересују Манчестер Јунајтед и Челси.

Енглески медији преносе да Роуз има жељу да напусти Тотенхем јер жели да се бори за трофеје и сматра да то није могуће у клубу са Вајт Харт Лејна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара