Србија остала 42. репрезентација света

Фудбалска репрезентација Србије задржала је 42. позицију на најновијој Фифиној ранг-листи. Као и прошлог месеца, Србија има 713 бодова, исто колико и Румунија, налази се испред Јапана и Аустралије, а иза Парагваја, Чешке и Нигерије.

Од ривала екипе Славољуба Муслина из квалификационе групе за пласман на Мундијал наредне године, Велс је напредовао за две позиције и сада је 18, Република Ирска је остала 29, као и Аустрија 37, односно Грузија 112, док је Молдавија пала за један степеник на 159. место.

На самом врху дошло је до промене, Бразил се после само месец дана вратио на прво место испред Немачке, трећа је Аргентина, док су Швајцарска и Пољска на четвртој и петој позицији, што им је најбољи пласман до сада.

Селекција Португалије склизнула је за два места и сада је шеста, а међу најбољих десет су још и Чиле, Колумбија, Белгија и Француска.

Следећа Фифина ранг-листа излази 14. септембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи