Лалатовић: Није било лако

Тренера Чукаричког, Ненада Лалатовића, радује што је његова екипа победила Младост и што је после четири кола у Суперлиги освојила 50 одсто бодова.

Чукарички је вечерас победио Младост са 1:0 у четвртом колу Суперлиге Србије. 

"Честитао бих играчима оба тима што играли по оваквом, спарном времену. Није било лако играти, али успели смо да победимо и то ме радује, као и то што смо освојили 50 одсто бодова у четири утакмице", рекао је Лалатовић новинарима после утакмице.

"Био нам је велики притисак после пораза од Звезде. Моја екипа је пала након тог меча у ком смо победили самог себе, а стручни штаб је морао да тргне тим после тог неуспеха. Постигли смо први гол у правом тренутку, а знао сам да ће после тога играти још лакше и са више самопоуздања, што је било уз присуство дозе страха да не дође до изједначења, али мислим да смо контролисали у другом делу", рекао је Лалатовић.

Он је оценио да после четири кола, у ком се Чукарички састао са Војводином, Напретком, Црвеном звездом и Младости, иде "условно лакши распоред у првенству".

Помоћни тренер Младости Радојица Васић рекао је да његова екипа није могла да очекује ништа друго осим пораза после вечерашњег "бледог издања".

"Више нисмо могли после овако бледог издања. Време је било ужасно тешко, али како једнима, тако и другима. Чукарички је заслужено добио. Тешко је било вратити се после примљеног гола у првом делу... Покушавали смо у другом нешто, али нисмо успели", рекао је Васић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара