Столица: Фудбал не треба да гравитира само око Звезде и Партизана

Тренер Вождовца Илија Столица сматра да је његова екипа показала да фудбал може да се игра и у другим клубовима, а не само у Црвеној звезди и Партизану.

Вождовац је направио велико изненађење у четвртом колу Суперлиге Србије, пошто је као гост после преокрета са 3:1 победио Партизан. 

"Направили смо врхунску фудбалску представу, уживао сам у сваком минуту. Свима смо на прави начин показали да фудбал у Србији не треба да гравитира око само две ствари, Црвене звезде и Партизана, већ да може да се игра и у другим клубовима и местима", рекао је Столица новинарима после утакмице.

Он је навео да му је повреда фудбалера Партизана Небојше Косовића покварила утисак.

"То је нешто најгоре за фудбалера. Надам се и стварно верујем да повреда није тежа. Много ми је жао", рекао је Столица.

Тренер Вождовца је истакао да је посебно поносан на Филипа Ступаревића, који има 16 година и који је против Партизана постигао први погодак у каријери.

"Посебно смо поносни на то. Имамо играче од 16, 17, 18 година. Велика ствар за све нас. Честитам момцима на феноменалној партији, одличној игри, а фудбалерима Партизана на коректности током целе утакмице", рекао је Столица.

Вождовац је победом избио на друго место на табели са 10 бодова, два мање од Војводине, а једним више од Партизана и Црвене звезде, која има утакмицу мање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара