Матић: Лукаку ће се надавати голова

Упркос лошем резултату Манчестер јунајтеда у Скопљу, Немања Матић је уверен да ће његов саиграч Ромелу Лукаку бити права "голгетерска машина" у предстојећој сезони.

Јунајтед је у Скопљу савладан од стране Реала из Мадрида са 2:1, а стрелац јединог гола за "црвене ђаволе" био је управо Лукаку.

Белгијанац је након шута Матића натрчао на одбијену лопту коју је спровео у мрежу.

Ипак, британски медији су навели да је Лукаку морао да искористи многобројне шансе које је имао током утакмице.

"Веома је битно за нашу екипу да нападачи постижу голове, то нам улива самопоуздање. Као што знате промашио је веома добру шансу на мечу са Реалом, али то је фудбал. Срећан сам због њега јер је постигао гол након тога и сигуран сам да ће наставити да тресе мреже противника током сезоне", изјавио је Матић за сајт Јунајтеда.

Матић је изјавио како он и његови саиграчи морају да забораве уткмицу у Суперкупу и фокусирају се што пре на следећи меч.

"Трудили смо се да изједначимо, па можда и поведемо, али је Реал веома искусна екипа која се одлично бранила, али и одлично трчала у контре и стварала шансе за нови њихов погодак. У недељу играмо веома битан меч на Олд Трафорду пред нашим навијачима. Имамо времена да се одморимо и спремимо за противника", додао је Матић. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво