Стојковић: Милијаш ми рекао само да трчим и не паметујем...

Фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић истакао је да капитен Ненад Милијаш има велике заслуге за његов први гол у дресу црвено-белих, баш против бившег клуба Чукаричког и да ће морати да му се одужи. Звезда је победила Чукарички са 3:0 на стадиону "Рајко Митић", а Стојковић је погодак посветио саиграчу Бранку Јовичићу који је повредио стопало и мораће да паузира пет недеља.

"Рекао ми је Милијаш да не паметујем много и да само трчим. Послушао сам га и на крају успео да постигнем гол. Пресрећан сам, дао сам први гол и то на нашем стадиону, пред нашим навијацима, овај осећај не може да се опише. Мораћу да водим капитена на ручак да му се захвалим", рекао је хитри десни бек после утакмице.

Стојковић је погодак посветио саиграчу Бранку Јовичићу који је против Чукаричког повредио стопало и мораће да паузира пет недеља.

"Свима нам је много тешко што је доживео повреду, уз њега је цела екипа и желимо му што бржи опоравак", навео је фудбалер са четири наступа за А селекцију Црне Горе.

Он је победу над Чукаричким описао као веома битном и долази као врста потврде елиминације Спарте из Прага.

"Најбитније је да смо победили и да смо показали карактер. Нисмо примили гол, што ме заиста много радује. Заслуге иду читавој екипи, почевши од нападача, али морам да истакнем и нас четворицу у последњој линији, мислим да смо одрадили добар посао".

Фудбалери Црвене звезде већ у четвртак гостују у Сурдулици екипи Радника, а Стојковић не сматра да густ распоред прави проблем.

"Следи нам припрема за наредни меч у Сурдулици који је поново јако брзо. Навикли смо се на јак ритам и честе мечеве и верујем да то мојој екипи неће представљати проблем", закључио је Стојковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи