Лалатовић: Сигуран сам да Дринчић није имао намеру да повреди Јовичића

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао да му је жао што се на утакмици против његовог тима повредио фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић. Звезда је победила Чукарички са 3:0 на стадиону "Рајко Митић", а Јовичићу је приликом старта Дринчића поломљена метатарзална кост и следи му пет недеља паузе.

"То је велики хендикеп за Звезду, јер је он веома битан фудбалер. Сигуран сам да Никола Дринчић није имао намеру да га повреди, али то је фудбал, такве ствари се дешавају", рекао је Лалатовић новинарима после утакмице.

Лалатовић је навео да је тек после утакмице чуо да је Јовичић теже повређен и да још није разговарао са Дринчићем о томе.

Звезда је победила Чукарички са 3:0 на стадиону "Рајко Митић" и има максималних девет бодова, док клуб са Бановог брда има три.

"Звезда је заслужено победила. Ми смо, на неки начин, сами себе победили због начина на који смо примили први и трећи гол. Такве грешке не смемо да правимо против оваквог тима", казао је Лалатовић.

Он је навео да су Чукаричком потребна још два играча на крилним позицијама како би екипа играла онако како он жели.

"Изгубили смо квалитетног крилног играча одласком Радоњића. Он је показао како је то квалитетан играч када има простор. Отишао је (Александар) Јефтић, (Игор Матић) Матке... Потребна су нам минимум два крилна играча да бисмо били прави. Везни играчи играју по крилу како би попунили место у тиму. Нико није очекивао да ће Радоњић отићи. Имамо слабији тим него зимус за бар 30 одсто", рекао је Лалатовић.

Лалатовић је такође Звезди пожелео да елиминише Краснодар и пласира се у групну фазу Лиге Европа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво