Милојевић: Сада показујеш колико си велики играч

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић каже да је веома битно да његови фудбалери покажу карактер против Чукаричког после великог тријумфа над Спартом.

"Веома је битно да моји играчи покажу карактер после утакмице у Чешкој. У овом тренутку показујеш колики си играч. Није питање умора, већ је психички елемент веома битан. Једва чекам да видим како ће реаговати моји играчи", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре.

Звезда ће у недељу од 20.00 на свом стадиону играти против Чукаричког треће коло Суперлиге, у ком ће покушати да задржи максимални учинак у српском првенству.

Фудбалери Звезде су се у четвртак пласирали у четврто коло квалификација за Лигу Европа, пошто су у обе утакмице победили Спарту из Прага.

Милојевић је навео да не уме да се "претерано радује" и да екипа мора да заборави Спарту и размишља само о наредној утакмици.

"Лепо је то што се десило, али фудбал је такав да морате да се доказујете у свакој утакмици, нема много времена за радовање. Побеђен је велики ривал, али идемо даље", казао је Милојевић.

Ривал црвено-белих у борби за пласман у групну фазу Лиге Европа биће руски Краснодар, а Милојевић је рекао да је та утакмица "у овом тренутку јако далеко".

Милојевић је истакао да Звезда мора да размишља само о утакмици са Чукаричким, клубом који је тренирао три године.

"Чукарички је озбиљна екипа, у врху српског фудбала. Евидентно је да је то веома добро вођен клуб, са добрим тренером и квалитетним играчима и заслужују велико поштовање", додао је тренер црвено-белих.

Милојевићев син Немања игра за Чукарички, али је рекао да код куће не разговарају о томе.

"Код куће причамо о неким другим стварима. Драго ми је што Немања иде својим путем кроз каријеру, тако треба да буде. Надам се да ће бити успешан јер то стварно заслужује", рекао је он.

Тренер Звезде је поново истакао велику подршку коју је клуб имао у Прагу против Спарте и колико му је драго због тога.

"Свима нам је пуно срце и волели бисмо да их што више обрадујемо. Те ствари су непроцењиве, тај осећај треба да се доживи. Желимо да будемо уз нас, много нам значе. Вредно ћемо тренирати, давати све од себе и уз њихову помоћ све ће бити много лакше", објаснио је Милојевић.

Он је рекао да су сви фудбалери "спремни и орни" и да на све може да рачуна против Чукаричког, што га посебно радује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи