Нејмар представљен у Паризу

Најскупљи играч свих времена, Бразилац Нејмар, представљен у Паризу. Иако ће зарађивати око 30 милиона евра годишње, Нејмар тврди да није због пара дошао у престоницу Француске.

"Новац ми никада није био главна мотивација. Оно о чему ја размишљам јесте срећа. Да сам пратио новац, можда бих сада био у некој другој земљи", рекао је Нејмар на стадиону ПСЖ-а.

Нејмар, који је у редове француског клуба прешао за рекордних 222 милиона евра, истиче да је "тужно што људи мисле да је његова одлука о преласку била мотивисана новцем".

"Стварно ми је жао што људи и даље тако мисле, али ми је драго што ПСЖ верује у мене. Чињеница да сам најскупљи играч не представља терет за мене", рекао је Бразилац.

Он је навео да је одлазак из Барселоне најтежа одлука коју је морао да донесе. Додао је да је у Барселони оставио "добре пријатеље и фантастичне играче".

"Али, био ми је потребан нови изазов", рекао је.

Упитан како се осећа пошто навијачи његов прелазак у ПСЖ пореде с преласком Луиша Фига из Барселоне у Реал Мадрид, Нејмар је рекао: "Нисам учинио ништа лоше. Жао ми је што навијачи тако мисле. Нисте дужни да останете у клубу, ако желите да одете".

Нова сезона у француској Лиги 1 почиње данас, а ПСЖ први меч игра сутра против Амијена. Нејмар је навео да је спреман да заигра.

"Увек сам гладан фудбала и мислим да могу да играм", рекао је Бразилац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи