Лалатовић: Звезда је фаворит, али идемо да се надигравамо

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је да је Црвена звезда фаворит у предстојећем мечу Суперлиге Србије, али да његова екипа иде на то гостовање да се надиграва.

"Ми ћемо дати све од себе. Звезда је фаворит, игра феноменално у Европи и има највећи фонд квалитетних играча. Има два тима која може да ротира и уз Партизан најбољи су у лиги. Звезда има добре играче на свим позицијама и биће тешка утакмица на 'Маракани', али, једноставно, немамо разлог ниједног тренутка да се плашимо", рекао је Лалатовић.

"Не предајемо се унапред, идемо да се надигравамо, да се покажемо у што бољем светлу и наравно ко буде бољи, нека победи", додао је Лалатовић.

Фудбалери Чукаричког у недељу гостују Звезди у утакмици трећег кола Суперлиге Србије. 

Чукарички је у првом колу поражен од Војводине, а у другом је победио Напредак. Звезда има максимални учинак и шест бодова.

Лалатовић је навео да се његова екипа не брани ни против кога.

"Бранимо се само ако је противник доминантан. Ако нас сатерају у 16 метара, онда ћемо се бранити. 'Маракана' је велика и мислим да ћемо имати шта да покажемо. Шта год да направимо, ако не изгубимо - позитивно је. Звезда има тим за титулу, али моји фудбалери треба да буду растерећени, да верују у себе, одиграју најбоље што могу и резултат ће доћи", рекао је.

Тренер Чукаричког је рекао да очекује леп амбијент на стадиону "Рајко Митић" и 20.000 људи на утакмици.

Упитан о одласку Немање Радоњића из Чукаричког у Звезду, Лалатовић је изразио очекивање да ће млади играч имати мотив на предстојећој утакмици.

"Радоњића сам успео да вратим у фудбалски живот и кад је требало да се 'скроз обликује', узели су га. Неће у Звезди играти 22 утакмице по 90 минута, требало је да остане до децембра", рекао је Лалатовић.

Лалатовићу због повреда неће бити на располагању Марко Доцић за предстојећи меч, док на Дарка Зорића, који се од почетка сезоне опорављао од операције, може да рачуна.

Утакмица трећег кола Супер лиге Србије између Звезде и Чукаричког игра се у недељу од 20.00 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се