Ријекa у Пиреју, Ливерпул против Хофенхајма

Фудбалери Олимпијакоса, након што су у трећем колу квалификација за Лигу шампиона елиминисали Партизан, у плеј-офу за пласман у елитно такмичење играће против хрватског првака Ријеке, одлучено је жребом у Ниону.

Словеначки Марибор играће против израелског Хапоела, а занимљиво ће свакако бити и на мечевима Наполи - Ница и Хофенхајм - Ливерпул.

Први мечеви на програму су 15. и 16 августа, а реванши 22. и 23 августа.

Победници дуела иду у Лигу шампиона, а поражени у Лигу Европа.

Парови плеј-офа за пласман у Лигу шампиона:

Стаза шампиона: Карабаг - Копенхаген, АПОЕЛ - Славија Праг, Олимпијакос - Ријека, Селтик - Астана, Хапоел Бер Шева - Марибор.

Стаза пратилаца: Истанбул - Севиља, Јанг Бојс - ЦСКА Москва, Наполи - Ница, Хофенхајм - Ливерпул, Спортинг Лисабон - ФЦСБ (Стеауа).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво