Кљајић: Крив је рефлектор, хвала саиграчима на подршци

Голман Партизана Филип Кљајић открио је да је кикс код првог гола Олимпијакоса у Атини последица "светла рефлектора" и захвалио се саиграчима на подршци. Партизан је у Атини одиграо 2:2, али Грци иду даље захваљујући победи у Београду са 3:1. Партизан ће играти у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, а жреб је у петак у Ниону.

"Било ми је много криво, посебно што се десило тако да ми је лопта упала у раван са рефлектором и у тренутку је нисам уопште видео. Много ми је значила подршка саиграча на терену баш тада, јер ми практично живимо заједно, пролазимо кроз разне ситуације заједно и на тај начин показујемо да смо прави тим. Та заједничка подршка и блискост нас је гурала, како у шампионату тако и сада", рекао је Кљајић за сајт Партизана.

Он је додао да су црно-бели, упркос елиминацији, показали да могу равноправно да парирају екипама као што је Олимпијакос.

"На нашу жалост, а на њихову срећу, резултат из Београда нам није ишао на руку, али сада идемо даље. Имамо густ распоред у шампионату за који морамо да се припремимо добро и напунимо и емотивно и физички. Сутра нас очекује жреб и кога год да извучемо даћемо све од себе да уђемо у групну фазу Лиге Европе, јер ова екипа то заслужује", поручио је Кљајић.

Партизан ће играти у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, а жреб је у петак у Ниону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво