Партизан непоражен у Пиреју, Олимпијакос иде даље

Олимпијакос – Партизан 2:2. Фудбалери Олимпијакоса и Партизана одирали су нерешено у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, али грчка екипа иде даље због победе у првом мечу (3:1). Црно-бели још једном одиграли равноправно са шампионом Грчке, поново грешке коштале бољег резултата.

Фудбалери Партизана елиминисани су у квалификацијама за Лигу шампиона, пошто су у реванш мечу трећег кола у Пиреју играли са Олимпијакосом 2:2. У првом мечу Грци су однели победу од 3:1.

Црно-бели су одиграли још један солидан дуел, а утисак је да су поново грешке коштале српског шампиона бољег резултата на "Караискакису".

Изабраници Мирослава Ђукића добро су почели меч, Ђурђевић је у 15. минуту имао лепу прилику да постигне погодак, али је голман Капино сјајно интервенисао са гол-линије.

После катастрофалне грешке голмана Кљајића, Олимпијакос у 22. минуту стиже до вођства. Карсела је извео слободан ударац, шутирао директно на гол, а Кљајић, у жељи да ухвати лопту, прави кикс и домаћи су повели.

Партизан је изједначио у 33. минуту. Јанковић је снажно шутирао са дистанце, Капино био несигуран, што је искористио Сума и донео изједначење црно-белима.

На почетку другог дела, Олимпијакос поново долази до предности. Фортунис је искористио центаршут са леве стране и главом савладао Кљајића, који је после тога имао добру интервенцију, када је одбранио шут јагоша Вуковића.

Изгледало је као да су се црно-бели помирили са судбином, али је Урош Ђурђевић у 85. минуту искористио добар продор и центаршут Јанковића и поставио коначан резултат – 2:2.

Утисак је да је Партизан могао много више, нарочито у првом мечу у Београду, али да у бараж за Лигу шампиона иде искуснија екипа, односно екипа која је мање грешила.

Шампиону Србије остаје утеха, а то је учешће у баражу за Лигу Европе, а противника ће Партизан сазнати после жреба у петак. 

Овако је протекао меч: 

22.35 – Крај меча, Олимпијакос – Партизан 2:2. 

22.25 – ГОООЛ! Партизан у 85. минуту стиже до изједначења, стрелац је Урош Ђурђевић!

21.52 – ГОЛ! Олимпијакос од 52. минута води са 2:1, стрелац је Костас Фортунис.

21.46 – Настављен је меч. 

21.31 – Полувреме, Олимпијакос – Партизан 1:1.

Одлична игра српског шампиона у првих 45 минута. Примљени гол последица је индивидуалне грешке, док су црно-бели на другој страни направили неколико прилика за погодак. 

21.17 – ГОООЛ! Партизан у 33. минуту долази до изједначења, а стрелац је Сејдуба Сума!

21.06 – ГОЛ! Олимпијакос води од 22. минута са 1:0. Погодак је постигао Карсела, а Кљајић катастрофално реаговао. 

20.59 – Велика прилика за Партизан у 15. минуту. Ђурђевић је шутирао главом на центаршут Јанковића, али Капино је фантастично интервенисао. 

20.55 – После десетак минута игре нема превеликих узбуђења. Игра се отворено на обе стране, али за сада без озбиљнијих прилика за гол. 

20.45 – Почео је меч у Пиреју. 

20.40 – Играчи су изашли на терен, предвођени судијом Хавијером Естрадом из Шпаније. 

20.10 – Познати су састави тимова за вечерашњи дуел:

Олимпијакос: Капино, Кутрис, Рецос, Вуковић, Фигуеирас, Ромао, Ођиђа-Офое, Марин, Карсела, Фортунис и Бен;

Партизан: Кљајић, Вулићевић, Остојић, Ћирковић, Милетић, Евертон, Јевтовић, Јанковић Сума, Тавамба и Ђурђевић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво