Меси се опростио од Нејмара: Пријатељу, желим ти срећу

Најбољи фудбалер Барселоне Аргентинац Лионел Меси опростио се емотивном поруком на Инстаграму од досадашњег саиграча Бразилца Нејмара који одлази у Пари Сен Жермен.

"Било је огромно задовољство делити све ове године са тобом пријатељу. Желим ти срећу у новом периоду твог живота", написао је Меси на свом Инстаграм профилу.

Као један од разлога Нејмаровог одласка из Барселоне, познаваоци фудбалских прилика наводе и његову жељу да изађе из Месијеве сенке и у другом клубу покуша да постане најбољи фудбалер на свету.

Меси и Нејмар су претходне четири године делили "добро и зло" у Барселону и заједно освојили осам трофеја, укључујући и Лигу шампиона 2015. године.

Нејмар је у Барселону дошао 2013. године и с тим клубом је освојио Лигу шампиона, две титуле у Примери, три Купа краља, клупско светско првенство, Уефа Суперкуп и шпански Суперкуп 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво