Примера блокира Нејмаров трансфер у Париз

Сага Нејмар се наставља... Шпанска лига би могла да блокира његов трансфер у ПСЖ. Ла Лига тражи да се испитају финансије ПСЖ-а, односно да ли Парижани крше финансијски фер-плеј.

Из Примере поручују да неће прихватити плаћање откупне клаузуле за Нејмара док се дефинитивно не утврди да је све "чисто".

Барселона је саопштила да Бразилац може да напусти клуб али тек пошто буде плаћена целокупна откупна клаузула.

У саопштењу се наводи да су Нејмар и његов отац у разговару с челницима клуба рекли да жели да напусти Барселону и пређе у Пари Сен Жермен.

"У вези са ситуацијом, клуб саопштава да уговор може да буде раскинут након новчане уплате у износу од 222 милиона евра прописаном уговором, који важи од 1. јула ове године. До тада Нејмар је и даље играч Барселоне, али има и привремено одобрење да не учествује на тренинзима", наводи се у саопштењу.

Уколико Нејмар пређе у ПСЖ, обориће прошлогодишњи рекордни трансфер Пола Погбе од 105 милиона евра, колико је Манчестер јунајтед платио Јувентусу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво