Хрватски навијачи крали по Аустрији

Више навијача Ријеке, који су у среду путовали у Салцбург на утакмицу, крали су на пумпи код Кремса, због чега је аустријска полиција против њих поднела кривичне пријаве.

Аутобус са 73 навијача направио је паузу на пумпи на аутопуту Тауернаутобан.

Више путника је, приликом напуштања, радње на пумпи украло пиће, слаткише и техничке уређаје у вредности од више стотине евра, саопштила је полиција покрајине Корушка.

Полиција је аутобус са хрватским навијачима зауставила код Качбергтунела и скренула га до полицијске станице на Шпитал ан дер Драу.

"Приликом претреса је утврђено да је четири особе извршило кривично дело крађе", наводи се у саопштењу.

Њима је наплаћена кауција и против њих је поднета пријава државном тужилаштву у Клагенфурту. Такође добили су и забрану уласка у Аустрији.

Приликом претреса аутобуса полиција је пронашла и пиротехничка средства, те и мале количине наркотика, али и предмете који су вероватно хрватски навијачи украли на једној пумпи у Словенији.

Против свих путника, пошто нико није желео да каже да је власник, поднета је пријава због поседовања забрањених пиротехничких предмета и наркотика.

Полиција је такође изрекла и забрану даљег пута ка Салцбургу, те је аутобус спровела до словеначке границе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи