Ђурђевић и Остојић: Били смо добри, резултат није реалан

Фудбалери Партизана били су сложни у оцени после пораза од Олимпијакоса у првој утакмици квалификација за ЛШ да су одиграли добру утакмицу и да коначних 3:1 није реалан резултат.

"Не могу утисци да буду добри, јер резултат није добар. Видели сте резултат 3:1. Добро смо одиграли, поготово смо добро играли у првом полувремену, али у Европи се не опраштају грешке, поготово индивидуалне. Они су три пута шутнули у гол и дали три гола", рекао је Урош Ђурђевић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана поражени су у Београду од Олимпијакоса са 3:1 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Мислим да смо јако добро одиграли данашњу утакмицу, имали смо доста шанси, нападали смо целу утакмицу, али они су доста добра екипа и знали су да искористе сваку нашу грешку. Сва три гола су олако примљена", рекао је Ђурђевић

Он је оценио да екипа и поред два гола заостатка има шансу у реваншу.

"Ја се надам да ћемо исто ући у утакмицу, иако играмо тамо без наших навијача, подршке. Ако будемо ушли као данас у утакмицу, мислим да имамо шансе", рекао је Ђурђевић.

Дефанзивац црно-белих Бојан Остојић био је видно разочаран после утакмице.

"Не знам шта бих рекао, глава је и даље врућа", казао је Остојић.

"Примили смо рано гол, али успели смо да се вратимо. Они су из три шута дали три гола. Мислим да смо добро одиграли. У Атину идемо да се боримо као и овде вечерас", додао је он.

Остојић је рекао да му није јасно шта се догодило у другом полувремену, односно зашто је екипа играла лоше.

"После првог смо успели да се вратимо и одлично смо одиграли то прво полувреме, без обзира што смо примили први гол. У другом делу не знам шта се десило... Као да су нас изненадили мало на контре, али верујем да имамо шансе у реваншу", казао је Остојић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво