Едерсону дијагностификован рак тестиса

Бразилски фудбалер Едерсон рекао је да му је дијганостификован рак тестиса и да због болести неће моћи да игра за Фламенго наредних неколико месеци.

"Тешко је пронаћи речи, погодило ме је ово.Тужан сам, али ово је још једна битка и морам да останем позитиван. Хвала Богу што сам на време открио болест. Молим све да буду позитивни јер ће тако помоћи и мени", рекао је Едерсон.

Едерсон је ову вест саопштио на конференцији за новинаре у уторак. Њему је болест дијагносфикована прошле недеље, а операцији ће бити подвргнут наредног понедељка.
Бразилцу су недавно на допинг тестирању установљене одређене неправилности, али после додатних испитивања утврђено је да има рак теститса.

Овај 31-годишњи фудбалер током каријере играо је за Ницу, Лион и Лацио, а од 2015. године је у Фламенгу, где му уговор истиче на крају године.

Доктор Фламенга Марсио Тануре рекао је ће се Едерсон 99 одсто у потпуности опоравити од рака тестиса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи