Партизан: Нeћемо пустити навијаче Олимпијакоса и Звезде

Фудбалски клуб Партизан, само неколико сати уочи утакмице против Олимпијакоса, саопштио је да има сазнања да су навијачи грчког тима у Београду и да их, сходно договору два клуба, неће пустити на трибине стадиона у Хумнској.

"Обавештавамо јавност да имамо сазнања да је, упркос договору Партизана и Олимпијакоса, постигнутим под окриљем Уефе који се тиче неприсуствовања гостујућих навијача на утакмицама у Београду и Атини, одређени број присталица Олимпијакоса присутан у Београду. Такође, постоје информације да су одређене присталице Црвене звезде дошле у посед улазница за вечерашњу утакмицу и да имају намеру заједно са групом присталица Олимпијакоса, а упркос званичним ставовима оба клуба и забрани Уефе, присуствују вечераšшњој утакмици", наводи се у саопштењу.

Из Партизана поручују да присталицама Олимпијакоса и Црвене звезде неће бити дозвољен улаз на стадион Партизана.

"Ова одлука је донета једино у циљу спречавања готово сигурних сукоба који би настали на стадиону. Извесност сукоба постоји због чињенице да су навијачи Партизана куповали улазнице за све секторе на стадиону, укључујући и сектор уобичајено предвиђен за гостујуће навијаче, што је у складу са договором са Уефом, о неприсуствовању гостујућих навијача на обе утакмице".

Партизан ће лицима којима неће бити дозвољен улаз на стадион, у складу са горе наведеном одлуком, а која имају уредно купљену улазницу, рефундирати новац.

"Посебно истичемо да је једини мотив доношења ове одлуке искључиво потпуна безбедност гледалаца и учесника, те одигравање утакмице у искључиво спортским и регуларним условима. Уверени смо да ће припадници МУП-а Србије предузети све мере из своје надлежности и тако успети да спроведу у дело одлуку Партизана која је донета по препоруци Уефе и договору оба клуба", закључују из Партизана.

Прва утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Олимпијакоса игра се вечерас од 20.45 на стадиону у Хумској.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи