Хаси: И добра атмосфера и добра утакмица...

Тренер Олимпијакоса Бесник Хаси рекао је да очекује добру игру и атмосферу у Београду на утакмици са Партизаном и да његова екипа спремно дочекује прву утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Очекујем добру игру, а пре свега добру атмосферу. Имамо повреде у тиму, али и много играча који су спремни. Противник је тежак, али имамо добар тим и спремни смо. Био сам већ овде, знам каква је атмосфера и знам шта нас очекује, спремни смо за то", рекао је Хаси на конференцији за новинаре у Београду.

Фудбалери Олимпијакоса играју у уторак од 20.45 у Београду против Партизана, прву утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Упитан да прокоментарише изјаву тренера Партизана Мирослава Ђукића да би био задовољан и резултатом 0:0, Хаси је рекао да је "сваки резултат овде добар резултат".

Албански тренер је на питања српских новинара одговарао на српском језику, а Грцима је одговарао на енглеском.

Упитан да ли ће играти нови фудбалер Јагош Вуковић, тренер грчког шампиона рекао је да сваки играч који је допутовао у Београд може да почне утакмицу.

"Ако сам га повео, значи да је спреман", навео је он.

Такође, новинаре је занимало и како сарађује са српским играчима а Хаси је одговорио да са свима има нормалну сарадњу.

"Имам у тиму Италијане, Грке и Србе, можда ми помаже моје васпитање јер сам прошао многе земље и упознао друге културе и језик, а сваки добар играч је добар играч", навео је он.

Новинаре је занимало и да прокоментарише "братски однос" навијача Олимпијакоса и Црвене звезде, великог Партизановог ривала.

"За играче је добро ако је пун стадион, за овакве утакмице се живи и боље је да је стадион пун него да на трибинама буде 1.000 људи", рекао је он.

Хаси није желео да одговари на питање око његове наводне изјаве на представљању у Олимпијакосу, када је рекао да је рођен на Косову у Албанији.

"Овде смо дошли да причамо о фудбалу и нека остане на томе. О тим стварима нека причају други људи који су плаћени за то", рекао је Хаси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво