Звезда представила Борјана

Нови голман Фудбалског клуба Црвена звезда Милан Борјан рекао је да му је част што је појачао црвено-беле и изразио наду да ће већ против Спарте из Прага добити прилику за заигра.

"Част ми је што сам постао голман Звезде. Свуда где сам бранио широм света знају за Црвену звезду, која је клуб са великим именом, бренд. Драго ми је што ћу носити црвено-бели дрес", рекао је Борјан новинарима на стадиону Звезде.

Црвена звезда је представила своје 13. појачање у летњем прелазном року, Милана Борјана, који је током каријере од српских клубова бранио у Раду и Радничком и Ниша.

На питање новинара шта га је натерало да дође у Звезду, рекао је да је то његово испуњење сна.

"Није све повезано са финансијама. Звезда је велики бренд. То је клуб са великом историјом, са сјајним навијачима. Мислим да ће ово помоћи доста и мени у каријери, али и Звезди. Рођен сам у Книну, где је 98 одсто људи навијало за Црвену звезду, мени је био сан да дођем овамо и то се сад испуњава. Мислим да је ово прави погодак", рекао је Борјан.

Он је навео да је у доброј форми.

"Физички сам добро припремљен, у такмичарској сам форми, бранио сам сад за Канаду на Златном купу, стигао сам у суботу. Спреман сам, мало уморан од пута, али бићу на располагању тренеру. Надам се да ћу бранити против Спарте, да ће ми тренер указати шансу", рекао је Борјан.

Борјанова супруга Снежана Филиповић некадашња је директорка маркетинга Фудбалског клуба Партизан.

"Моја супруга је професионалац. Она је радила у Партизану као професионалац. Можда ће и она једног дана доћи у Црвену звезду јер, као што сам рекао, она је професионалац и она ће свој посао обављати професионално. Нема то никакве везе", рекао је Борјан.

Он је додао да се његова супруга може очекивати на трибинама стадиона "Рајко Митић".

"Наравно да ће бити на трибинама, наравно да ће ми пружати максималну подршку", рекао је Борјан.

Борјан ће у Звезди носити дрес са бројем 82, али није желео да открије зашто је изабрао тај број.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи