Срнић: Голови ми враћају самопоуздање

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић рекао је да његова екипа мора да буде задовољна игром против нишког Радничког на почетку Супер лиге Србије и истакао да му постигнути голови враћају самопоуздање.

"Најбитније је да смо отворили сезону победом пошто смо у прошлости знали да имамо неугодно прво коло. Првом утакмицом на старту сезоне морамо да будемо задовољни. Постигли смо три гола, а уз то Раднички није створио много шанси, што је јако битно за самопоуздање целе екипе", рекао је Срнић за сајт клуба. 

Фудбалери Звезде победили су Раднички са 3:0 у првом колу нове сезоне Супер лиге Србије, а два од та три гола постигао је управо Срнић.

"Пресрећан сам што су голови напокон дошли после Европе и у првенству. Мислим да ми се сада враћа за добар рад на тренинзима и за залагање на терену. Наставићу истим темпом и на свакој утакмици ћу давати свој максимум. Голови ми полако враћају самопоуздање и верујем да ћу све боље и боље изгледати на терену", рекао је Срнић.

На првих пет утакмица од старта сезоне Срнић је постигао четири гола.

"Када сам након утакмице ушао у свлачионицу сачекала ме је порука Срђана Плавшића који ми је честитао и који је стручно проценио на снимку да сам ког другог гола последњи играо лоптом. Потпуно би небитно било и да је Баоћијев гол, најсрећнији сам када побеђујемо, није ми битно ко постиже поготке", рекао је он.

Неколико тренутака пре судијског звиждука Срнић је напустио терен због посекотине на глави коју је задобио у дуелу.

"Добио сам ударац на самом крају меча, имам посекотину коју су ми наши доктори успешно затворили. Уверен сам да ће за са тим све бити у реду и да ћу наставити несметано да тренирам", рекао је Срнић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво