Ђукић: Леонардо се извинио, конкурисаће за тим

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да не жели да његов тим има страхопоштовање према Олимпијакосу, већ да кроз нападачку игру дође до позитивног резултата у првом мечу 3. кола квалификација за Лигу шампиона.

"Очекује нас тежак меч против великог ривала, сталног учесника Лиге шампиона, али верујемо у наше способности и покушаћемо да направимо резултат који ће нам помоћи да се приближимо пласману у следеће коло. Био бих задовољан резултатом 0:0 и сваком победом", рекао је Ђукић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Као битан фактор означио је публику и додао да очекује велику подршку са трибина.

"Сигуран сам да ће нам публика бити 12 играч. Незахвално је причати о предностима и слабостима, противник нам није битан, ми хоћемо да будемо Партизан, да имамо лопту, да нападамо, водимо меч... Желимо да видимо где смо у односу на јаку европску екипу, нећемо изаћи са страхопоштовањем", додао је он.

Према његовим речима, Олимпијакос је најјачи као колектив и на исти начин треба да одговори Партизан, као и да је задовољан ставом и самопоуздањем после убедљиве победе против Мачве (6:1) на старту Суперлиге Србије.

Он је потврдио да је Леонардо да Силва Соза у конкуренцији за дуел са Атињанима, иако је због пропуштеног тренинга био ван тима у утакмици против Мачве.

"Леонардо се јуче извинио екипи, стручном штабу због проблема које је имао са управом. Прикључен је тиму и у опцији за меч, видећемо да ли ће играти", рекао је Ђукић.

Први нападач црно-белих Урош Ђурђевић улогу фаворита препустио је Олимпијакосу, али и додао да верује да уз помоћ публике може да дође до изненађења.

"Извукли смо најтежег противника, али никога се не плашимо, па ни Олимпијакоса. Верујем у тим и стручни штаб како бисмо направили прави резултат пред реванш у Атини", закључио је Ђурђевић.

Прва утакмица 3. кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Олимпијакоса игра се у уторак од 20.45 у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво