Коларов: Лацио лепо искуство, али сада смо ривали

Нови фудбалер Роме Александар Коларов изјавио да му је време проведено у градском ривалу Лацију било лепо искуство, али да сада на његов бивши клуб гледа као на великог ривала.

Коларов је три сезоне играо за Лацио пре него што је 2010. године прешао у Манчестер Сити, а овог лета се врати у Рим потписом трогодишњег уговора са Ромом.

"Не могу, нити желим да избришем прошлост. Сада сам у Роми и желим да дам максимум као док сам играо за Лацио, чак и више од тога. Играње за Лацио је било добро искуство, али сада смо ривали на терену", рекао је Коларов за клупску телевизију.

Коларов, који је са Манчестер Ситијем освојио две титуле првака Енглеске, у Рому је стигао у трансферу вредном пет милиона евра.

Таквим потезом "поделио" је Рим што се показало већ на пријатељској утакмици када су навијачи Лација против СПАЛ-а истакли увредљив транспарент "Коларов црв".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво