Радоњић: Испунио ми се дечачки сан

Нови фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић рекао је да је срећан што је дошао у "највећи клуб на Балкану", као и да му се доласком у клуб из Љутице Богдана испунио дечачки сан.

Радоњић је јуче потписао четворогодишњи уговор са Звездом, а у клуб из Љутице Богдана долази из Роме, након позајмице из Чукаричког.

"Драго ми је што сам дошао у највећи клуб на Балкану. Испунио сам свој дечачки сан. Надам се да ћу оправдати очекивања свих у клубу и наравно навијача", рекао је Радоњић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Он важи за јендог од највећих талената у Србији, али је у у претходне две и по године имао доста проблема с формом, као и килажом.

"Мислим да сам нисам ја за све крив. Надам се да сам се сада вратио и да ћу то успети да покажем свим људима овде, али и у Србији. Нисам онај стари Радоњић, верујем да ће све да буде како треба", рекао је он.

Упитан о тренутној физичкој припремљености, Радоњић је казао да није у потпуности спреман.

"Можда сам најспремнији до сада, смршао сам колико треба. Нисам 100 одсто спреман, али сам на 80 одсто", рекао је он.

Овај 21-годишњи крилни нападач у новом клубу носиће дрес са бројем 49, али на конференцији за новинаре није желео да открива зашто је изабрао тај број.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво