Милојевић: Уз навијаче немамо чега да се плашимо

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић истиче да је његова екипа заслужено савладала Иртиш и прошла у треће коло квалификација за групну фазу Лиге Европа.

"Заслужили смо пролаз, а оно што је најважније извукли смо поуке из овог двомеча, играли смо против изузетно дисциплиноване екипе. Видели сте, данас су сви опасни, испао је Галатасарај. Честитам мојим играчима на битној победи", истакао је Милојевић.

Према његовим речима, има доста ствари која треба да се поправе "у ходу".

"Нова смо екипа, биће долазака и одлазака, припремамо се у ходу, то је наша судбина. И на крају, оно што је најслађе, захвалност иде навијачима, дају нам ветар у леђа и надам се да ће бити и даље уз нас. Са њима немамо чега да се плашимо".

Он је додао да никада неће рећи како је 100 одсто задовољан, али да је евидентан напредак екипе.

Када је у питању дуел против Спарте, Милојевић је био кратак.

"Прво морамо да видимо каква је ситуација са повредама и физичком припремом играча, а мени као тренеру увек је најбитнија прва наредна утакмица. Прво Раднички из Ниша, имамо велике амбиције у првенству и нико од нас не размишља сада о Спарти из Прага", поручио је Милојевић.

Тренер Иртиша, Бугарин Димитар Димитров, честитао је Звезди на "заслужžеној победи".

"Наравно да је разлика у самој класи играча велика, а ми смо се трудили да се супроставимо колективном игром. Ипак, пресудила је разлика у индивидуалном квалитетету. Имамо нов тим, чак 15 играча нас је напустило и сада све морамо испочетка", рекао је Димитров и пожелео срећу Звезди у двомечу против Спарте из Прага.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи