Мората: У Челсију због Контеа

Шпански фудбалер Алваро Мората открио је да је главни разлог његовог преласка из Реал Мадрида у Челси италијански тренер Антонио Конте.

"Идем у тим који води тренер који је највише веровао у мене, то ми је веома важно", рекао је Мората за шпански АС.

Фудбалски клубови Челси и Реал Мадрид договорили су јуче услове трансфера Алвара Морате на Стамфорд бриџ. Како је објављено на сајту Челсија, остало је да играч договори личне услове са енглеским клубом и прође лекарске прегледе.

Према наводима шпанских медија, Мората међу "плавце" стиже за 80 милиона евра, плус додатних пет милиона бонуса.

Шпански фудбалер је у Реалу играо од 2010. до 2014. године пре него што је прешао у Јувентус где је провео две сезоне. Он се прошле године вратио у Реал и са "краљевским клубом" је освојио Лигу шампиона и Примеру.

Мората је постигао 20 голова прошле сезоне, али је већину утакмица почео са клупе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи