Касано се пензионисао, па се предомислио

Некадашњи италијански репрезентативац Антонио Касано након што је изненада одлучио да заврши каријеру и то само осам дана након потписа за Верону, ипак се предомислио, па ће каријеру наставити у том италијанском клубу.

Италијански лист Газета дело Спорт пренео је да је Касано из породичних разлога одлучио да се опрости од фудбала у 35. години.

Касано је чак одиграо две пријатељске утакмице за Верону у припремном периоду од доласка из Сампдорије, где прошле сезоне није забележио ниједан званичан меч.

Недуго након саопштења о његовом пензионисању, италијански фудбалер се предомислио и јавности објасни своју одлуку. 

"Овог јутра пролазио сам кроз тешке моменте, осећао сам се уморно и рекао сам директору клуба да ми је потребна пауза. Одлучио сам да наставим, да играм, ово је био само тренутак слабости. Овога пута донео сам одлуку размишљајући главом, захваљујући мојој жени, директору и тренеру. Желим да из овога изађем као победник, јутрос ме је осећај преварио, као и много пута до сада. Желим да наставим са изазовима. Одлука коју сам првобитно донео била је луда, хоћу да имам успешну сезону са овим тимом. Извињавам се навијачима ако су се осећали као да сам их издао. Они су 13. игран на терену, не 12.", рекао је Касано, преносе италијански медији.

Он је током богате каријере играо за Бари, Рому, Реал Мадрид, Сампдорију, Милан, Интер и Парму, док је за Азуре уписао 10 голова на 39 утакмица.

Најдубљи траг оставио је у Роми од 2000. до 2006. године, али темперамент и карактер му нису дозволили да искаже сав потенцијал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво