Де Шиљо напустио Милан и прешао у Јувентус

Италијански фудбалер Матија Де Шиљо напустио је тренинг камп Милана у Кини како би се вратио у домовину и потписао за Јувентус.

Милан ће за 25-годишњег дефанзивца на име обештећења да добије 10 милиона евра, а Јувентус замену за Данија Алвеса који је отишао у Пари Сен Жермен.

Коријере дело Спорт наводи да се Де Шиљо поздравио са саиграчима и већ сутра би требало да прође лекарске прегледе у Торину и стави потпис на уговор.

Ривали Милан и Јувентус завршиће други трансфер у само неколико дана, након што је Леонардо Бонући стигао на Сан Сиро за 40 милиона евра.

Де Шиљо је поникао у Милану, у првом тиму је шест сезона био, а дебитовао је баш код садашњег тренера Јувентуса Масимилијана Алегрија који је инсистирао на његовом доласку.

За репрезентацију Италије уписао је 31 утакмицу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво